طرز پخت كيك كشمشي در فر برقی گرد

admin admin
4,695 بازدید
پخت كيك كشمشي

 کیک كشمشي

براي پخت كيك كشمشي در فر برقي گرد نياز به اين موارد دارد:

تخم مرغ ٦ عدد
آرد ٤ ليوان فرانسوي
شكر ٢ ليوان فرانسوي
شير ٢ ليوان فرانسوي
روغن ١/٥ ليوان فرانسوي
وانيل ميزان دلخواه
بكينگ پودر ٢ قاشق غذا خوري

 

**حتما ببينيد: راهنماي خريد فر برقي گرد گلچين فر

 

براي پخت كيك كشمشي :

  • ابتدا تخم مرغ ها را به مدت ۵تا ۷ دقیقه خوب بهم زده.
  • سپس وانیل و شکر رو اضافه کرده مخلوط میکنیم بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم ميزنيم.
  •  شیر را اضافه کرده سپس ارد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله به مخلوط اضافه کرده هم میزنیم.
  • سپس سینی فر را چرب کرده مواد را داخلش میریزم و مغز گردو و شکلات و کشمش رو روی آن ریخته.
  •  در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰درجه در طبقه بالا و المنت پایین ب مدت ۳۰ تا ۴۵دقیقه قرار میدهیم تا پخته شود.
  • المنت پایین رو خاموش میکنیم و در انتها المنت بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود.

 

پخت كيك كشمشي

 

فوت و فن پخت کیک کشمشی:

1- چه کار کنیم پف کیک کشمشی نخوابه؟
تا زمانی که دو سوم زمان پخت سپری نشده، در فر رو برای چک کردن به هیچ عنوان باز نکنید چون پف کیک میخوابه.

 

2- چرا کشمش‌ها در کیک ته نشین میشوند؟
این اتفاق به علت سبک بودن مایه کیک و وزن کشمش یا سایر مغزیجات اتفاق میفتد. برای جلوگیری از این اتفاق، همونطور که در ابتدای متن توضیح داده شد، از راهکارهای زیر استفاده کنید:

کشمش ها رو با آب خیس کنید و کاملا خشک کنید تا سنگین نباشند.
آنها رو در کمی آرد، بغلطونید تا از حرکت سریع کشمش ها داخل مایع کیک جلوگیری کنه.
کشمش و مغزیجات رو در مرحله اخر به مواد اضافه و خیلی کم مخلوط کنید.
چطور کیک کشمشی بپزیم

 

3- از کجا بفهمیم کیک کشمشی کاملا پخته؟
با یک خلال دندان یا سیخ چوبی تست کنید، اگه تمیز از داخل کیک بیرون اومد قالب رو از فر خارج کنید و اجازه بدید کیک داخل قالب کاملا خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید.

 

4- برای از بین بردن بوی تخم مرغ در کیک، چه کنیم؟
هنگام زدن زرده ها با دور تند همزن حتما کناره های ظرف رو با لیسک دور گیری کنید تا بعدا بوی زهم تخم مرغ داخل کیک حس نشه.
از گلاب یا دارچین یا هل هم میتونید بسته به سلیقه در این کیک استفاده کنید.

 

5- برای پف کردن سفیده تخم مرغ، چه کنیم؟
برای اینکه سفیده به خوبی پف کنه و فرم بگیره، پره های همزن و ظرفی که استفاده میکنید باید کاملا خشک و تمیز و عاری از هرگونه چربی باشن. ترجیحا از ظرف فلزی یا شیشه ای استفاده کنید چون ظروف پلاستیکی چربی رو به خودشون جذب میکنن و مانع از فرم گرفتن سفیده میشن.

 

6- اگر قالب مخصوص کیک نداشتیم، چه کنیم؟
در صورت نداشتن قالب، میتونید این کیک رو داخل سینی فر کوچک هم بپزید (مثلا بیست در سی سانت) و بعد با چاقو به صورت اسلایس های کوچیک برش بزنید اما حتما سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید.
میتونیدکیک رو داخل قالب مافین یا کپسول های کاغذی بپزین، دو سوم کپسول رو با مایه کیک پر کنید و داخل فر بذارید فقط دقت کنید در هر دو روش گفته شده زمان پخت کمتر میشه چون کیک داخل قالب مسطح با ارتفاع کمتر و داخل کپسول ها با اندازه کوچکتر زودتر میپزه.
کیک کشمشی هم مانند شیرینی کشمشی، طرفداران زیادی بین شیرینی جات دارد. البته پخت تمام این شیرینی ها نیازمند دانستن فوت و فن های لازم است. برای مشاهده دستورات بیشتر شیرینی پزی الين گنبد کلیک کنید.

 

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

نماد اعتماد و ساماندهی

logo-samandehi
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت