کیک شکلاتی کلاسیک
كيك شكلاتي كلاسيك به مواد لازم زير نياز دارد :
کره به میزان ۲/۳ پیمانه
شکر به میزان ۱ و ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ به تعداد ۳ عدد
آرد به میزان ۲ پیمانه
پودر کاکائوی شیرینی پزی به میزان ۲/۳ پیمانه
جوش شیرین به میزان ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک به میزان ۱ قاشق چای خوری
شیر کامل : ۱ و ۱/۳ پیمانه
شکر رنگی یا سس شکلاتی : برای تزئین
مراحل پخت کیک شکلاتی کلاسیک
پخت كيك شكلاتي ابتدا فر را روشن کنید، داخل کاسهای با اندازه مناسب، کره و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا نرم و خامهای شود. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار که اضافه میکنید، با همزن خوب بهم بزنید. آرد، کاکائو، جوششیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.
مقداری از مخلوط آرد را اضافه کنید و با همزن بزنید سپس مقداری شیر اضافه کنید؛ این کار را تا تمام شدن هر دو انجام دهید. مخلوط را خوب بهم بزنید تا لطیف و یکدست شود. خمیر را داخل ظرف مخصوص فر که چرب و آرد پاشی شده، بریزید. برای این مورد از ظرفی با ارتفاع کم و پهنای زیاد استفاده کنید.
کیک را در فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بطور کامل بپزد. برای تست کردن آن، یک خلال دندان را در کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک پخته است. کیک را پس از پخت کامل روی توری شیرینی پزی قرار دهید. وقتی که کیک خنک شد، روی آن را با پودر شکر یا خامه شکلاتی تزئین کنید.
نکات مهم پخت کیک شکلاتی کلاسیک
كيك شكلاتي اغلب با استفاده از پودر كاكائوي شیرینی پزی تقریبا همیشه تیره رنگ است. بوی آن خیلی قوی تر از پودر کاکائوی معمولی است. برای تزئین كيك شکلاتی میتوانید مقداری مقداری بیسکویت پتی بور کاکائویی را با آسیاب ، پودر کنید یا اگر آسیاب ندارید داخل یک کیسه زیپ لاک بگذارید و درب کیسه را ببندید. با وردنه و یا بطری شیشه ای روی کیسه بکشید تا بیسکویت ها پودر شوند. مقداری شکلات را با کره ذوب کنید و با بیسکویت پودر شده مخلوط کنید. این روش برای درست کردن تزئین شکلاتی به صرفه تر از سایر روش هاست و سس غلیظی به شما میدهد.
اگر دو تا کیک پختید، کیکی را که تزئین نشده داخل فریزر بگذارید و هر بار به اندازه مصرف آن را برش زده و با رساندن به دمای اتاق، سرو کنید. براي پخت اين كيك ميتوانيد با استفاده از تنور گازي هاي الين گنبد استفاده كنيد.